vineri, 22 februarie 2013

Vino in acest moment


                                 Doar fii! 

Astazi, nu este o zi pentru a te stradui si a incerca. Astazi este o zi in care sa petreci cat de mult timp posibil, doar fiind si conectandu-te cu iubirea, care curge in jurul tau, pentru tine, in tine, prin tine! Esti inconjurat de iubire! [...]
Chiar acum, sa nu speri sau sa nu astepti nimic! Chiar acum, respira profund si revino in acest moment, chiar acum, chiar aici! Nimic altceva nu exista! Acesta este un fapt. Nimic altceva nu exista! Orice altceva exista numai in mintea ta! Tot ce exista, este chiar acum!
Vino in acest moment, respira profund si centreaza-te in pacea din plexul tau solar! Aici nu exista frica. Nu exista indoiala. Exista doar fiinta, unimea, conectarea! Exista doar EU SUNT!
Fii una cu tine, in acest moment! Fii una cu Tot Ce Este! Simte pacea![...]
Afla ca esti demn in mod profund de iubire! Afla ca esti pretuit, dincolo de orice masura! Afla ca nu exista nimic ce sa nu poti face vreodata, care sa te faca sa pierzi aceasta iubire. Tu esti suficient, exact asa cum esti!
Incalzeste-te in aceasta iubire, in aceasta recunoastere, in aceasta apreciere! Asculta cum canta ingerii cu recunostinta pentru prezenta fiintei tale! Simte cat de profund esti apreciat, doar prin a fi tu, in mod simplu!
Astazi, fii! Fii in acest moment! Fii cine esti! Doar fii!
                                                                            
                                                                               QUADO

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu