luni, 18 februarie 2013

A exprima Iubirea in toate aspectele sale

                        Suflete curajoase

Fiecare dintre noi este o samanta plantata in vibratia prezenta a lumii noastre. Cand ne rafinam frecventa de vibratie, prin evolutia spirituala generata de incercarile prin care trecem, rafinam si frecventa de vibratie a acestei lumi. Atunci cand noi generam stari de bucurie, chiar si daca o facem traind pe un varf de munte, generam o vibratie ce le va permite si altora sa intre mai usor in rezonanta cu energia bucuriei si, astfel, sa o resimta plenar in fiinta lor. Atunci cand generam stari de pace, rezonam cu o energie ce ajuta la oprirea razboaielor. Atunci cand iubim, ii facem si pe altii- si aici intra atat cei pe care ii intalnim, cat si cei pe care nu ii vom cunoaste niciodata - sa iubeasca mai usor.

 Asadar, cine suntem este cel mai important lucru pe care il vom „face” vreodata. Asa cum impactul nostru energetic radiaza in toata acesta dimensiune,  la fel se poate extinde si in alte dimensiuni. Vibratiile noastre individuale, indiferent daca sunt de Iubire sau de teama, emana incontinuu in exterior, afectand atat entitatile subtile, cat si pe ceilalti oameni, care par sa fie „in alta parte” si complet  separati  de noi.

Fricile ne ascund amintirea ca suntem suflete eterne. Daca evitam aceste frici, valul care le ascunde devine mai dens. Daca le acceptam, dam la o parte valul, pentru a dezveli sufletul curajos care a planificat ocazia ca frica sa fie indepartata. A renunta la frica este una dintre cele mai mari incercari pe care le experimentati in calitate de oameni. Daca sufletul nu se iarta pe sine, ramane blocat. Frica este o emotie predominanta a timpului nostru. Ne ocupa o parte atat de importanta din existenta zilnica, incat avem tendinta de a nu o remarca. Dusa mai departe de sutele de incarnari, frica nevindecata este profund intiparita in constiinta noastra individuala si colectiva. Pentru a vindeca frica, trebuie sa o traim – impotrivirea fata de orice energie nu face decat sa ii dea mai multa putere – iar apoi sa alegem sa o depasim.

 Incercarile din viata ne dau ocazia de a vindeca aceste frici – constiente sau subconstiente.  Asemenea fricii si celorlalte emotii,,negative” si falsele credinte trebuie vindecate. Principala functie a Pamantului este de a va invata sa renuntati la frica si sa iubiti in mod neconditionat. Numai cei curajosi isi planifica frica. Fricile ne separa de adevarata noastra identitate, si prin urmare, trebuie cautate – si nu respinse. Traindu-le, ne amintim cine suntem noi cu adevarat. Frica este un maestru invatator, care ne arata pe noi insine, noua. Cum am putea intelege echilibrul, mai bine decat prin dezechilibrele provocate?
Personalitatea e creata de catre suflet, de catre Sinele Superior. Personalitatea reprezinta iluzia de care e nevoie pe Pamant,  in acest spatiu-timp, pentru invatarea lectiilor. Caci, in lipsa corpului si in lipsa timpului, sunt lectii care nu pot fi invatate.

Toti discuta, inainte de incarnare, ce este de facut. E CUMVA PREA MULT? Atunci sunt modificate lucruri, sunt schimbate decizii, pana cand se stabileste un tipar, care e imprimat in Dosarul Akashic.
Cand o incercare anume este acceptata, cel care merge pe acel drum primeste energie vindecatoare si compasiune, ce rafineaza frecventa de vibratie a celui ce paseste pe ea in urma lor. Invatarea si vindecarea ce apar in urma unei anumite incercari de viata, maresc campul auric al celui ce a supravietuit unui astfel de test. Cei din jurul sau simt ca exista ceva ce ii scalda in speranta si credinta. Frecventa de vibratie vindecatoare poate fi suficienta pentru a purta sufletul mai departe. Conform standardelor pamantesti, sufletul urca pe niveluri mai inalte.

Suferinta reprezinta un cadou de proportii colosale, facuta atat sufletului, cat si celorlati alesi sa-l asiste in calatoria sa de vindecare. Ne planificam incercarile vietii pentru a realiza anumite scopuri. Un obiectiv comun este vindecarea - si anume, vindecarea energiilor „negative”, ramase nerezolvate in vietile trecute. Noi am scris rolurile pe care le jucam, nu suntem victime. Nimeni nu este de vina; de fapt, nici nu exista vina.
Putem descoperi intelegerea a ceea ce am sperat sa invatam, precum si o stare de recunostinta durabila, ce se extinde la nivelul intregului suflet. Din perspectiva sufletului, echilibrarea energiilor vietilor anterioare, asa cum si-a propus fiecare, sunt simple succese. Multe suflete isi planifica incercarile vietii, pentru a fi de folos altora. Nu exista castig sau pierdere in viata. Este, pur si simplu, o chestiune de alegere a lectiei. Din punctul de vedere al sufletului, nici un eveniment sau curs al unei actiuni nu este „rau”. Totul este pur si simplu, experienta - si fiecare experienta ofera seminte de evolutie spirituala.

Daca nu-ti inveti o lectie, asta nu inseamna un esec. Considera mai mult ca este alegerea de a invata, urmand alt drum. Totul este alegere. Totul este perceptie. Personalitatea are liber arbitru si poate accepta sau nu planurile sufletului. Cand cineva poate privi o situatie intr-un mod neutru, acela este pregatit  sa auda lectia care este rostita.
Ca suflete, invatam mult intre incarnari, dar lectiile se intiparesc mai profund, atunci cand le concretizam in planul fizic. Invatarea in planul subtil este similara lectiilor primite in clasa; viata pe Pamant este campul de studiu in care aplicam, testam si amplificam acea cunoastere - o experienta intensa pentru suflet.
  
Toate planificarile de viata se bazeaza pe Iubire. Fiecare suflet a fost motivat de dorinta de a darui si primi Iubire, liber si neconditionat, chiar si in acele circumstante in care a fost de acord sa joace un rol ”negativ”, pentru a stimula evolutia spirituala a unui suflet. Multe suflete au fost motivate si de dorinta de a-si reaminti Iubirea de Sine. Incercarile pe care le traim ne dau posibilitatea de a exprima Iubirea (si, deci, de a ne cunoaste pe noi insine, mai profund) in toate aspectele sale: empatie, iertare, rabdare, non-judecare, curaj, echilibru, acceptare si incredere.
                                                              
                                                       ROBERT SCHWARTZ


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu