vineri, 18 ianuarie 2013

Eu sunt suveran


                           Eu sunt suveran

Hai să îţi proclami suveranitatea, să o revendici – îmi place asta, revendicarea – pentru că aţi început suverani fiind. Total, pur şi simplu suverani.

Spiritul, care este, de asemenea, voi, marea iubire a spus – Spiritul literalmente a spus asta şi priviţi-l astfel, drept dumnezeul mamă-tată sau masculin-feminin –, însă Spiritul a spus: „Mă iubesc pe mine aşa de mult încât vreau să mă creez pe mine iar şi iar şi iar şi iar. Vreau oglindă după oglindă a mea, dar fiecare din acele sine va fi suveran. Nu voi fi părintele sinelor mele pe care le voi crea. Nu voi controla, pentru că în infinita iubire îmi voi oferi mie, creaţiei mele, libertate totală”. Şi apoi aşa a fost. Sunteţi dumnezeu îndrăgostindu-se de sine în fiecare moment, în fiecare zi. Chiar şi experienţele proaste sau cele pe care le numiţi aşa sunt, simplu, doar experienţe. Sunt, simplu, un al mod de a realiza lucrul numit iubire.

Astfel că aţi fost creaţi suverani şi simpli, iar apoi aţi pornit fără nicio restricţie, fără reguli, pentru că realmente nu e nevoie să existe reguli. Fără nici un fel de sfori care să vă tragă înapoi Acasă. Asta este iubirea. Acum, într-un mod interesant, Spiritul nu ştia asta la acel moment, nu înţelegea ce este iubirea, dar a simţit dorinţa, pasiunea şi a spus: „Eu m-am creat pe mine iar şi iar”, şi aici sunteţi. Iată-vă aici, revenind la suveranitate şi simplitate, revenind la magie. 
Cere puţină muncă. Trebuie să ne debarasăm de multe, multe vieţi de programare şi structură, de hipnoză foarte bine osificată, dar de fiecare dată când râdeţi, de fiecare dată când zâmbiţi, se eliberează ceva mai mult. De fiecare dată când ne adunăm astfel – un grup de dumnezei îndrăgostindu-se de sine cu fiecare zi – se eliberează ceva mai mult. Nimic nu e făcut ca să vă copleşească fizicul, din iubire şi din dorinţa de a sta aici, noi, voi permiteţi toate acestea la un nivel cu care fizicul să se poată descurca astfel încât să rămâneţi în corp.

Ce frumoasă creaţie! De fiecare dată când râdeţi, de fiecare dată când zâmbiţi, vă întoarceţi ceva mai mult la suveranitate. Hai să facem asta. Hai să… ai vrea să-ţi proclami divinitatea în faţa tuturor acestor dumnezei? Ce concept!

 





                          Lista lui Adamus 



~ Energie

Energie. E destul de evident. Energia este diferită din 21 decembrie încoace, pentru că voi aţi ales să fie. Energia vine în mod foarte diferit. Nu vrea să treacă prin căile vechi, pe cărările vechi. Nu vrea să fie aruncată de colo-colo prin minte, trimisă pe tot felul de ocolişuri şi distrageri, irosită, în esenţă, încercând să circule prin minte, prin corp şi, mai mult decât orice, prin timp. Aha, aha, hmm. Hmm. Un „hmm” filosofic. (câteva râsete) În traducere înseamnă „Despre ce naiba vorbeşte?”
Astfel că energia vine diferit. Este rapidă. Este foarte disponibilă şi nu vrea – de fapt nici voi nu vreţi – să urmeze tot felul de diversiuni şi distrageri. Într-atât este de clară. „Eu sunt suveran”. Asta este. Nu vă veţi mai gândi la ea niciodată. Nu vă veţi stresa pentru asta. Nu intraţi într-o dizertaţie lungă cu sine despre „Ce înseamnă asta cu adevărat?” Pur şi simplu este. „Eu sunt suveran”.

~ A permite

Apoi e nevoie să permiteţi – următorul cuvânt, „a permite” – permiteţi ca schimbările să aibă loc în infrastructura vieţii voastre. Într-atât este de simplu. Serviciul, înfăţişarea voastră. Permiteţi schimbarea înfăţişării voastre. Permiteţi schimbarea a tot, de la relaţii şi până la modul în care lucrurile sunt manifestate. Gata cu lupta şi stresul. Permiteţi în acest an, foarte simplu, lăsaţi energiile să vină şi vor lucra rapid.
La început va fi foarte neconfortabil, pentru că, în special aceia dintre voi care sunteţi seniori… (câteva râsete) Încerc să fiu blând. Am spus că anul acesta voi fi plin de compasiune. (râsete) Lucrez la asta. Pentru aceia dintre voi care sunt obişnuiţi cu tipare – un mod mai bun de a spune – încă mai sunteţi obişnuiţi ca lucrurile să vină şi să funcţioneze într-un anumit mod. Veţi fi frustraţi dacă veţi continua să vă întoarceţi la asta. David a spus mai înainte: poarta către ce este vechi a fost închisă, sudată şi acoperită, iar apoi a dispărut.
Va exista tendinţa de a încerca să vă întoarceţi la căile vechi de a face lucrurile, de a procesa informaţia şi de a folosi energia, dar va fi foarte frustrant dacă veţi încerca să folosiţi asta, şi o veţi face, căci aşa ştiaţi din trecut.
În momentul în care spuneţi: „Sunt suveran. Am să permit să se facă într-un mod diferit”, iar apoi chiar permiteţi, se va petrece rapid. Surprinzător de rapid. Surprinzător. Dar amintiţi-vă exemplul nostru foarte vizual, al purei simplităţi, ca şi tendinţa de a vă întoarce la căile vechi, ale discursurilor lungi sau ale sufocării, când nu puteţi rosti cuvântul. Faceţi să fie simplu. Atât de simplu. Vreţi să scăpaţi de ceva din viaţa voastră? Faceţi să fie simplu. Doar spuneţi: „Gata”. Doar de atât e nevoie. Nu intraţi în justificări lungi. E vorba doar de „Gata”, iar apoi treceţi mai departe.

~ Graţie

Următoarea pe listă, graţia. Am mai spus înainte: graţia. Ce este graţia? Oricine. (din sală: „Uşurinţă”, „Simplitate”) Da, graţia este o stare… aş numi-o o stare de conştiinţă fără parametri mentali. Permite curgerea. Graţia înseamnă să trăiţi în voi înşivă în moment, prezenţa voastră fiind pe deplin acolo. Graţia are ca rezultat lucruri precum uşurinţa şi mult mai puţină tensiune în viaţa voastră, mult mai puţină durere fizică. Graţia este o stare de conştiinţă în care nu vă faceţi griji cu adevărat despre ce se va petrece mai departe, deoarece graţia deja ştie că este perfect. Şi nu există destin; oriunde aţi fi, orice aţi face este perfect.
Nu din cauza unor dumnezei, îngeri, consilii sau orice altceva, doar datorită vouă. Doar datorită vouă. Astfel avem „a permite”, „graţie” şi „uşurinţă”. Uşurinţă. Toate curg împreună. Deja sunt parte din acelaşi nucleu şi lucrează împreună.

~ Uşurinţă

Uşurinţa este un cuvânt foarte important pentru acest an şi pentru voi ca maeştri. Sunteţi obişnuiţi cu calea grea. Gata. Gata. Este vorba despre uşurinţă, graţie, permitere. Nu pentru că vreo fiinţă din afară are grijă de asta. Nu din cauza vreunui sine al vostru din viitor. Nu diluaţi cu acest gen de lucruri. Este doar Eu Sunt în graţie, cu uşurinţă, în suveranitate. Într-atât este de simplu. Nu diluaţi cu nimic altceva. Haideţi să respirăm adânc cu asta.
Aş spune că acesta este anul în care energia vine cu graţie, uşor, pentru că voi permiteţi, un an în care în cele din urmă înţelegeţi cum lucrează energia în relaţie cu conştiinţa. Conştiinţa este – aţi putea spune – magnetul, lumina, şi aduce energia. În trecut a existat o relaţie cumva derutată între voi şi energie. A fost multă dramă în legătură cu „doar suficient”. Doar suficient. Eu aş spune „gata” şi acestui lucru în acest an. Gata cu asta. Gata, ajunge. 

                                           ADAMUS SAINT GERMAIN

Sursa: www.ascensiunea.ro, fragmente din ,,Seria Libertatii", Shoud 4: Dincolo de vis





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu