miercuri, 19 decembrie 2012

Deplinatatea de Sine



DEPLINATATEA DE SINE

Maestrii inteleg ca sunt Fiinte auto-depline. Nu trebuie sa primiti vreo particula sau vreo bucatica de energie de nicaieri din afara voastra. Ca Maestrii voi sunteti auto - deplini.Sunteti ca un aparat cu energie perpetua. Nu trebuie sa primiti energie din afara si nici nu trebuie sa dati energie inafara. Voi sunteti auto-deplini. Tot ce aveti nevoie este inauntrul vostru.
Acesta este un lucru pe care Maestrii din trecut nu au putut sa-l faca. Insa Maestrii Energiei Noi pot, pentru ca a fost o schimbare inca de la sfarsitul lui 2005, pe care ati permis-o la un nivel profund inauntrul vostru. V-ati adus propriul aparat energetic in aceasta realitate, l-ati adus efectiv in corpul vostru fizic. Acesta lucreaza in toate celulele si atomii vostrii, iar spatiile goale din corpul vostru fizic sunt incarcate cu toata aceasta energie de care aveti nevoie.
Poate ca intrebati : ”Atunci de ce trebuie sa mancam?”
In cele din urma veti fi capabili efectiv sa nu mancati. Veti fi capabili sa va auto-generati energia. Nu trebuie sa primiti energie de nicaieri, in special de la alti oameni. Nu trebuie sa va hraniti din ei. Nu va trebuie nimic din ce au ei. Nu aveti nevoie nici sa dirijati energia din ceea ce noi numim Campul - desi sunteti bineveniti daca alegeti asta. Dar nu aveti nevoie de asa ceva pentru ca sunteti total auto-deplini.
Acesta este un principiu de baza, dar oamenii au fost instruiti sa creada ca totul vine din afara lor. Totul. S-au gandit ca trebuie sa invete sa dobandeasca totul din exterior, sa-l castige din afara, sa-l cerseasca sau sa se roage pentru tot, din afara. Adevarul este ca voi deja aveti totul dar nu aveti incredere in voi, asa ca nu folositi acest lucru. Nici macar nu aveti incredere ca este cu adevarat acolo. Nici macar nu credeti aceste cuvinte. Eu va spun, ca voi credeti ca vorbesc cu altcineva. Voi aveti totul. Incepeti sa folositi aceasta. Incepeti sa va jucati cu aceasta. Incepeti sa experimentati cum este sa fiti propriul vostru generator de energie.
Cand vorbesc despre energie, vorbesc despre energia de sustinere a corpului vostru, energia de a va face mintea sa mearga si sa acceseze Constiinta Universala. Energia de a va sustine spiritul aici pe pamant - aceasta in sine este ceva monumental. Pana nu demult, era foarte dificil sa va sustineti spiritul sau esenta  sau sufletul vostru, in aceasta realitate. El era cumva in alta parte, in mare parte intr-un fel de cocon, luand o infatisare sufleteasca  pe alte taramuri dimensionale. Dar incet si sigur, voi ati creat spatiul, voi ati creat tipul de functionare sau dinamica care acum permite din nou contopirea cu esenta voastra in aceasta realitate si in momentul  Acum.
Nu va puteti diseca corpul ca sa vedeti unde locuieste aceasta esenta pentru ca ea este in tot. Nu exista intr-o anumita banda de energie din jurul vostru, nu este ascunsa intr-o chacra. Ea este voi si acum aveti acces la  aceasta - la voi, la voi insiva, la spiritul vostru, la sufletul vostru, indiferent cum vreti sa-i spuneti - aveti acces la spiritul vostru in aceasta realitate, chiar aici si acum.
Sunteti o Fiinta de energie deplina de sine si sunteti prima generatie de Maestrii care au avut vreodata aceasta.

                                                   ADAMUS SAINT - GERMAIN







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu