duminică, 28 octombrie 2012

Esti pregatit?

 

            Esti pregatit ? 




Preaiubite Om,
primim tot felul de informatii, indrumari si recomandari pentru aceste timpuri. Sunt binevenite si multumim celor dornici sa impartaseasca din cunoasterea lor.                                                          
Suntem intr-un moment de profunde schimbari in constiinta umanitatii, schimbari care isi lasa amprenta in intreg Universul. Oare realizam esenta acestor vremuri atat de onorante pentru noi toti? Intelegem semnificatia trecerii in Noua Era? Intelegem ca noi am ales sa fim aici, pe aceasta planeta minunata, pentru a participa la crearea Noului Pamant? Suntem suflete care ne-am inrolat  voluntar  in aceasta lucrare, fara de egal de-a lungul evolutiei.                                                                              
Inainte de a pasi cu blandete pe Noul  Pamant, haideti sa ne eliberam de vechi cu recunostinta si cu cea mai mare compasiune. Acum, doar noi ne mai putem sta in cale ignorand dorinta Sufletului nostru.

Suntem intr-o etapa in care filozofiile despre viata si spiritualitate se cer a fi eliberate. Aspectele noastre de spirituali  se vor primite Acasa.  A fost suficient.  Acum e timpul sa ne desprindem de canoanele spirituale si  sa exercitam o noua spiritualitate in care sa radem de noi, sa radem de situatiile pe care ni le cream, sa cinstim frumusetea si simplitatea vietii, sa ne jucam cu energiile, sa ne dam libertate, sa ne traim cele mai marete visuri, sa ne dedicam Iubirii de Sine si sa impartasim din maretia de a fi un uman divin.

Ce ne ofera acesta noua Era? Contrar asteptarilor, ea nu ne ofera o altfel de viata doar pentru ca se anunta ca va fi ceva  extraordinar pe Pamant.  Aceasta Noua Era  ne ofera, intr-un mod extrem  de generos, doar ceea ce ne oferim noua insine. Dezamagitor? Intr-adevar , avand in vedere istoria noastra conflictuala. Dar, Noua Constiinta are ecou in intreaga creatie.
Noul Pamant inseamna o Noua Constiinta. Intram intr-o etapa superioara. Daca nu stim sa respiram constient, vom sti. Daca nu stim sa mancam constient, vom sti. Daca nu stim sa pasim constient, vom sti. Daca nu stim sa traim constient, vom sti. Si vom sti numai daca alegem constient. Si in felul acesta onoram constienta lui EU SUNT! Si astfel ne onoram pe Noi!

Deci, ce ne dorim pentru noi?  Ce alegem sa ne oferim noua insine? Cum ne vedem pe Noul Pamant? Cum visam sa traim in aceasta Noua Era Cosmica? Raspunsurile se afla in noi. Haideti sa le permitem sa ni se dezvaluie! Haideti sa ne incurajam si sa visam cu inimile! Haideti sa ne revarsam bucuria, indrazneala si curiozitatea experimentatorului care suntem  in fiecare nou moment din Acum.

Este un prezent, de o frumusete si de o maretie, superior a tot ce a fost pana acum. Este o onoare sa ne aflam aici intr-un astfel de punct de schimbare. Cu adevarat, doar sufletele intelepte pot aprecia  potentialul unui astfel de proces care se desfasoara la nivel cosmic.

Cine sunt copiii Noului Pamant?

Ei sunt cei crescuti din ei insisi, cei care doar lor  isi incredinteaza viata, cei care au avut curajul sa-si priveasca cele mai adanci si mai dureroase rani, cei care au inteles rolurile care le-au jucat, cei care au renuntat la lupta, cei care si-au onorat angajamentul fata de ei insisi, cei care si-au revendicat propria putere, cei care isi striga libertatea, cei care au ales sa nu se mai tradeze,  cei care au inteles ca pasiunea de a trai reprezinta adevarata Cale, cei care au ales sa-si asume responsabilitatea pentru tot ce este in viata lor, cei care isi exprima clar adevarul propriu,  cei care in temeiul Iubirii isi dedica fiecare moment Acum, in deplina constienta.
Cine sunt acestia?           
 Cei care sunt Pregatiti, Dornici si in Puterea Fiintei lor. Cei care au renuntat la harti si care au ales sa-si batatoreasca propria Cale cu Maiestrie. Cei care au inteles ca pot respira doar pentru ei insisi, ca pot alege doar pentru ei insisi, ca pot trai doar pentru ei insisi.  Este o lucrare unica, proprie, extrem de personala, profunda, de redescoperire a esentei divine ce  cu intelepciune si sens  a fost ascunsa de aspectul uman.  Si Acum, in esenta, aceasta  necunoscuta proclama plenar:

EU SUNT propria mea Cale, Calea Fiintei Suverane!
EU SUNT Noul Pamant!
EU SUNT Noua Constiinta!

Avem a celebra cu intreg Universul remarcabila trecere intre ere, la 21decembrie 2012!
Fii pregatit!

CLAUDIA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu